Terug
Regionieuws

Onze gids komt naar jou toe

02 juli 2024 09:00
Onze gids komt naar jou toe
Onze gids komt naar jou toe

“Kom anders eens bij ons. Wel, met veel plezier komen onze Aalsterse gidsen naar jou toe om te vertellen over de historiek, de toeristische trekpleisters, de iconische figuren en het DNA van Aalst. ” Schepen van Toerisme Caroline De Meerleer (N-VA) stelt graag het allernieuwste aanbod van Visit Aalst voor: “Een virtuele rondleiding presenteert je Aalst maar dan op een door jou gekozen locatie.”

“Anders bij ons”, zo voelt het in Aalst en dat verhaal brengt Visit Aalst en zijn gidsen anders ook eens graag tot bij jou thuis, op kantoor, in het woonzorgcentrum, op vergaderlocatie, … Een gids komt ter plaatse en brengt er zijn of haar rondleiding op basis van een op maat gemaakte presentatie. Dit zorgt ervoor dat elkeen, tijdens welke gelegenheid dan ook, kan genieten van een boeiende toer doorheen de stad Aalst. “Op deze manier willen we de beleving van Aalst zo toegankelijk mogelijk maken voor wie de stad vanop afstand wil ontdekken. Ondernemers kunnen een gids boeken naar aanleiding van een bedrijfsevent, een ledenfeest van verenigingen kan opgeluisterd worden door een lezing over onze stad, maar ook de bewoners van een woonzorgcentrum kunnen zo heel wat herinneringen ophalen aan vroeger en nieuwigheden ontdekken in het Aalst van nu,” zegt De Meerleer.

Visit Aalst brengt zo een stukje Aalst naar jou toe. Laat de Aalsterse verhalen tot leven komen in jouw vertrouwde omgeving. Ontdek het verleden en ontmoet het heden, zonder dat je de deur uit moet. Voor een presentatie van 2u op locatie bedraagt de prijs 200 EUR. Binnen Aalst zijn er geen verplaatsingskosten, buiten Aalst wordt 0,30 EUR per km gevraagd.

Alle praktische info vind je op
https://www.visit-aalst.be/nl/rondleidingen-met-gids/rondleiding-met-gids-gids-komt-naar-je-toe

Foto ©Swirko

Bron Gazet Ajoin