Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in D:\appdata\IIS\vhosts\goeiedagradio.be\httpdocs\wp-content\plugins\revslider\includes\operations.class.php on line 2758
De Aalsterse 30 – Goeiedagradio

De Aalsterse 30

Geschreven op 7 oktober 2019

Iedere week krijg je van Robbe De Leener de dertig populairste platen van Aalst in De Aalsterse 30. Door onze live-uitzending vanop Levensloop kreeg je de lijst deze week niet te horen, maar dat wil niet zeggen dat we hem niet bijhouden. Hieronder vind je een samenvatting van De Aalsterse 30 van deze week.

De top 3 van deze week

Bekijk hieronder de volledige lijst van zaterdag 5 oktober 2019.

Tekst & visualisatie: ©Robbe De Leener


Lees ook

Volgend artikel

Weekendtips #2


Thumbnail
Vorig artikel

Fleur en Beyonce


Thumbnail
[There are no radio stations in the database]