Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in D:\appdata\IIS\vhosts\goeiedagradio.be\httpdocs\wp-content\plugins\revslider\includes\operations.class.php on line 2758
Weekendtips #2 – Goeiedagradio

Weekendtips #2

Geschreven op 13 september 2019

In Aalst valt er iedere week heel wat te beleven. We (be)zochten de leukste plekjes waar je dit weekend terecht kan!Aalsterse Boekenmarkt

Elke tweede zaterdag van de maand kan je in de overdekte gaanderij van CC De Werf terecht voor de Boekenmarkt van Forum Aalst Historiek. Zowel particulieren als professionelen kunnen er gratis langskomen tussen 10u en 16u.

Rode Kruis: Bloed & Plasma inzameling

Zaterdag kan je tussen 9u en 15u bloed en plasma doneren in het donorcentrum van Aalst (Vaartstraat 12, 9300 Aalst). Donoren kunnen gratis parkeren op de postsite (Vaartstraat 18). Je ticket wordt gevalideerd in het donorcentrum. Een donatie duurt een klein uurtje en je kan letterlijk levens redden! Twijfel je nog of je wel mag doneren? Hier vind je de voorwaarden.

Fandag & Jeugdtornooi Lindemans Aalst

Liefhebbers van volleybal kunnen zaterdag terecht in sportcentrum Schotte voor de fandag van Lindemans Aalst. Tussen 13u30 en 16u30 is er een jeugdtornooi en tussen 16u30 en 17u45 kan je er terecht voor een foto en een handtekening van je favoriete spelers.

Theater in de Stad

Zaterdag en zondag kan je in het centrum van de stad genieten van acht korte theatervoorstelling tijdens Theater in de Stad. Tickets en de programmatie vind je op de site van CC De Werf.

Stress-release-wandeling

Zondag kan je in het Kravaalbos helemaal tot rust komen tijdens de Stress-release-wandeling van coaching Baanbrekend. Tijdens een wandeling van een klein uur kom je helemaal tot rust door middel van verschillende technieken die ervoor zorgen dat je een wordt met jezelf en de omgeving. Afspraak zondag 15 september om 1O uur aan Café Bij Stinne in Meldert. Inschrijven kan via coaching.baanbrekend@gmail.com.

Plantjesweekend van Kom Op Tegen Kanker

Dit weekend vindt de 25e editie van het Kom Op Tegen Kanker Plantjesweekend plaats. Voor de prijs van 7 euro kan je een azalea plant kopen en op die manier steun je Kom Op Tegen Kanker.

Carnaval Total bij Atelier Sandy

Carnavalisten kunnen dit weekend hun hart -en kostuums- ophalen tijdens het opendeurweekend bij Atelier Sandy. Naar jaarlijkse gewoonte houdt het atelier een grote uitverkoop van kostuums, prototypes, nog niet gedragen modellen etc. aan zeer voordelige prijzen. Uitzonderlijk valt de uitverkoop niet samen met de carnavalsbeurs omdat deze op de autoloze zondag valt en het atelier dan moeilijk bereikbaar is.

Tekst & interviews: ©Robbe De Leener


Lees ook

Volgend artikel

Weekendtips #2


Thumbnail
Vorig artikel

Fleur en Beyonce


Thumbnail
[There are no radio stations in the database]