Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in D:\appdata\IIS\vhosts\goeiedagradio.be\httpdocs\wp-content\plugins\revslider\includes\operations.class.php on line 2758
Weekendtips – Goeiedagradio

Weekendtips

Geschreven op 6 september 2019

De zomervakantie is dan wel voorbij, maar dat wil niet zeggen dat er niets meer te beleven valt in Aalst en omstreken. We (be)zochten de leukste plekjes waar je dit weekend terecht kan.Open Monumentendag

Op zondag 8 september zetten honderden monumenten in heel Vlaanderen gratis de deuren open. En ook in Aalst valt er heel wat te beleven en te bezichtigen. Alle locaties waar je terecht kan, vind je op openmonumentendag.be

Belfort

De Openmonumentendag is de uitgelezen kans op je helemaal tot op het dak van het Belfort te begeven. Monumentenwacht Oost-Vlaanderen geeft een demonstratie touwtechnieken en uitleg over de historische kapconstructies van ons Belfort.

Smederij De Boeck

Paul en Johan, vader en zoon. Al 12 generaties lang geeft familie De Boeck het ambacht van smid door. Je kan er genieten van een demonstratie ijzersmeden, een kijkje nemen in het atelier en de tractorcollectie van vader en zoon ontdekken. Je kan in de smidse terecht van 10u tot 18u.

Hogeweg Swingt Disco!

Zaterdag en zondag kan jong en oud terecht op de Hogeweg in Erembodegem voor Hogeweg Swingt Disco! Zaterdag kan je er terecht voor Hogeweg Swingt Disco @The Movies, een heuse openluchtcinema. Filmklassieker van dienst: Grease! Zondag kan je vanaf 12u terecht op de Hogeweg voor een rommelmarkt, kermis, randanimatie en plezier voor jong en oud! Meer info vind je op dekenijhogeweg.be 

Aalst Stript!

Stripfanaten kunnen zondag hun hart ophalen tijdens de 8editie van Aalst Stript! Liefhebbers kunnen van 10u tot 18u terecht in het Lyceum in Aalst voor het (ver)kopen van strips, leuke karikaturen en om hun boek laten signeren door hun favoriete striptekenaar. Alle info vind je op aalststript.be 

© Tekst en interviews: Robbe De Leener


Lees ook

Volgend artikel

Fleur en Beyoncé


Thumbnail
[There are no radio stations in the database]