Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in D:\appdata\IIS\vhosts\goeiedagradio.be\httpdocs\wp-content\plugins\revslider\includes\operations.class.php on line 2758
Interview met D’Haese en Bonner over CIRK! – Goeiedagradio

Interview met D’Haese en Bonner over CIRK!

Geschreven op 26 juni 2019

Gisteren vond de persvoorstelling van CIRK! plaats. Tijdens de maand augustus wordt onze stad drie dagen lang een circusfestival met tal van unieke acts. Toch werd er dit jaar grondig gesleuteld aan het concept. Zo komt er onder andere een circusschool bij.

Liesbeth Bonner, programmator bij CIRK!, licht kort het nieuwe concept toe. Ook vertelt ze je wie je zeker niet mag missen deze zomer.

Burgemeester D’Haese heeft het dan weer over de meerwaarde van CIRK! voor onze stad. “Het is een ontzettend unieke ervaring om je erin te laten onderdompelen, Aalst wordt dan een echte circuswereld” klinkt het bij de burgemeester.

© Pieterjan De Croock


Lees ook

Volgend artikel

Fleur en Beyoncé


Thumbnail
[There are no radio stations in the database]