Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in D:\appdata\IIS\vhosts\goeiedagradio.be\httpdocs\wp-content\plugins\revslider\includes\operations.class.php on line 2758
Broeikas presenteert het Design Thinking Lab – Goeiedagradio

Broeikas presenteert het Design Thinking Lab

Geschreven op 18 juni 2019

Weet je nog niet goed wat Broeikas inhoudt? Nog nooit gehoord van het Design Thinking Lab? Geen nood! Anja en Caroline leggen het je haarfijn uit in onderstaand interview.

Om alvast een tipje van de sluier te lichten: het Design Thinking Lab is een keuzevak van drie studiepunten dat volledig draait rond samenwerken, problemen oplossen en creativiteit! Het staat open voor studenten en pas-afgestudeerden uit verschillende richtingen.

Inschrijven kan via deze link


Lees ook

Volgend artikel

Fleur en Beyoncé


Thumbnail
[There are no radio stations in the database]