Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in D:\appdata\IIS\vhosts\goeiedagradio.be\httpdocs\wp-content\plugins\revslider\includes\operations.class.php on line 2758
Café de Paris heropent na zware brand – Goeiedagradio

Café de Paris heropent na zware brand

Geschreven op 26 april 2019

Aalst, 26 april 2019 –
Café de Paris komt terug. Op 16 september ging de zaak op de Grote Markt in
vlammen op. Acht maand na de zware brand is het grootste deel van de
herstellings- en renovatiewerken achter de rug. Op 15 mei heropent Café de
Paris.

16 september is een dag die veel Aalstenaars niet snel
zullen vergeten. Rond half drie ’s nachts merkte een politiepatrouille een
brandgeur op aan de Grote Markt. Niet veel later ging Café de Paris in vlammen
op. Een kortsluiting aan een koelkast zou aan de oorzaak hebben gelegen. Het
bekende restaurant was vanbinnen compleet verwoest.

De eigenaars van Café de Paris bleven duidelijk niet bij de pakken zitten. Acht maanden lang gingen ze, met man en macht, aan het werk om de zaak zo snel mogelijk te kunnen heropenen.

“Het was niet altijd even makkelijk en emotioneel was het een zware periode, maar met de steun van onze echtgenotes, familie, vrienden en onze medewerkers staan we hier vandaag vol trots om jullie mee te delen dat we op woensdag 15 mei de deuren opnieuw kunnen openen.” Aldus Rogier Schockaert en Koenraad De Neve van Café de Paris.

De werken zijn nog volop aan de gang. Let ook op de zwartgeblakerde muur links.

Enkele subtiele veranderingen

Het concept blijft hetzelfde. Café de Paris blijft een bistrokeuken met oog voor kwaliteit en goede producten. Het interieur wordt op enkele subtiele wijzigingen na volledig gereconstrueerd. Ook aan de menukaart verandert er amper iets. Iets meer vis en een wisselende middaglunch zijn de belangrijkste nieuwigheden.

Toch gaf de periode van sluiting tijd om de organisatie wat meer op punt te zetten. Zo gaat er bijvoorbeeld extra aandacht uit naar rolstoelgebruikers. Zij krijgen aangepast sanitair dat bereikbaar is met een speciale lift. Ook kinderen krijgen een toiletruimte op maat.  

Het team doet ‘voesj’

“Wat we niet hebben moeten heropbouwen is ons team, dat quasi volledig terugkomt”. Aldus Rogier Schockaert. Het team wordt zelfs versterkt met twee nieuwe gezichten. Dat de medewerkers van Café de Paris op één lijn staan is duidelijk. Ze zetten zich volledig in voor de heropbouw van de zaak en organiseerden zelfs een benefiet.

Eigenaars Koenraad en Rogier sluiten af met de volgende mooie woorden: “Graag willen we onze klanten en sympathisanten bedanken voor de massale steunberichten die we in de voorbije acht maanden hebben mogen ontvangen. Deze geven ons de kracht om ‘voesj’ te doen”.

Rogier Schockaert en Koenraad De Neve van Café de Paris.

Woensdag 15 mei
heropening

Café de Paris zal van maandag tot vrijdag open zijn van 11u30 tot 14u30 en van 17u30 tot 21u30. In het weekend blijft het doorlopend open. De liefhebbers van de gegeerde pannenkoeken komen dus nog steeds aan hun trekken.

Op woensdag 15 mei heropent Café de Paris. Vanaf maandag 29 april kunt u reserveren via het nummer 053 78 45 29.

Op 15 mei heropent Café de Paris

Beluister via deze link het interview met Rogier Schockaert.


©Pieterjan De Croock


Lees ook

Volgend artikel

Fleur en Beyoncé


Thumbnail
[There are no radio stations in the database]