Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in D:\appdata\IIS\vhosts\goeiedagradio.be\httpdocs\wp-content\plugins\revslider\includes\operations.class.php on line 2758
Geweld aan Watertoren – Goeiedagradio

Geweld aan Watertoren

Geschreven op 28 maart 2019

Gisteren omstreeks 19u45 werd de politie van Aalst opgeroepen voor een 15-tal rondhangende jongeren die ter hoogte van de watertoren in de Sint-Kamielstraat in Aalst voor overlast zorgden en het verkeer hinderden. Toen bij de controle door de politie één van de jonge mannen halsstarrig bleef weigeren zijn identiteitskaart te tonen en geen enkele medewerking wenste te verlenen, werd hij bestuurlijk van zijn vrijheid beroofd. Hierop viel zijn broer de tussenkomende politie-inspecteur aan en ontstond een schermutseling met nog een derde persoon. Daarbij raakten uiteindelijk 4 politiemensen gewond. Eén van hen is voor minstens 12 dagen arbeidsongeschikt. De drie verdachten uit Aalst, respectievelijk 20, 21 en 22 jaar, werden gearresteerd. Ze worden vandaag op vordering van het parket Oost-Vlaanderen voor feiten van slagen en verwondingen én ongewapende weerspannigheid voorgeleid voor de onderzoeksrechter in Dendermonde.

 


Lees ook

Volgend artikel

Fleur en Beyoncé


Thumbnail
[There are no radio stations in the database]