87.8Opwijk, Merchtem, Lebbeke, Buggenhout, Londerzeel & Dendermonde

103.9 Pajottenland
Ninove

107.5 Asse, Ternat
Affligem & Liedekerke

Smeltende sneeuw en regen veroorzaken wateroverlast

REGIO - Door de aanhoudende regenval en smeltende sneeuw is er her en der in onze regio wateroverlast. Het betreffen vooral ondergelopen straten en kelders en omgewaaide bomen. De gevolgen lijken het grootst in Affligem, en vooral Londerzeel. Het peil in verschillende waterlopen bereikte er een alarmerend niveau. In Affligem wordt het waterpeil van de Bellebeek en de Okaaibeek nauwlettend in de gaten gehouden. In Londerzeel zorgt de Grote Molenbeek voor problemen. De wachtbekkens lijken daar wel hun werk te doen. De technische dienst heeft ook al 30 paletten met zandzakken gevuld. In Londerzeel blijven een vijftal ondergelopen straten voorlopig nog afgesloten voor het verkeer.

© Goeiedag | vrijdag 15 december 2017

Meest gelezen

Lees ook

Kies je regio
Aalst Brabant