87.8Opwijk, Merchtem, Lebbeke, Buggenhout, Londerzeel & Dendermonde

103.9 Pajottenland
Ninove

107.5 Asse, Ternat
Affligem & Liedekerke

Betalend parkeren aan station van Ternat uitgesteld

Ternat - De invoering van betalend parkeren op de NMBS-parking aan het station van Ternat wordt met een maand uitgesteld. Eerst moet de NMBS van de gemeente nog een paar dringende werken rond het station afronden. Het betreft het verplaatsen van de fietsstalling en het plaatsen van camera's. Bovendien moeten er ook nog een paar extra parkeerplaatsen langs het spoor komen. De invoering van het systeem van betalend parkeren aan het station van Ternat was voorzien voor 8 januari. Maar dat wordt nu ten vroegste 19 februari. De parking wordt ook voor Ternattenaren betalend, al komt er voor hen wel een goedkoper alternatief. Zo zullen de inwoners van Ternat een inwonerskaart kunnen kopen tegen de prijs van 50 euro per jaar.

© Goeiedag | donderdag 14 december 2017

Meest gelezen

Lees ook

Kies je regio
Aalst Brabant