87.8Opwijk, Merchtem, Lebbeke, Buggenhout, Londerzeel & Dendermonde

103.9 Pajottenland
Ninove

107.5 Asse, Ternat
Affligem & Liedekerke

Inbrekers zeer actief in Baardegem en Meldert

Baardegem / Meldert - In Baardegem en Meldert werd er het afgelopen weekend op verschillende plaatsen ingebroken. Vrijdagavond werd onder meer toegeslagen aan Baardegem-Dorp en in de Rampelberg. Vorige week merkten alerte bewoners in Baardegem al verdachte individuen op die van woningen foto's maakten. Naar aanleiding van de inbraken stelt de dorpsraad van Baardegem voor om een Buurt Informatie Netwerk of BIN op te richten. Bewoners en politie houden elkaar daarbij op de hoogte van incidenten en verdachte gebeurtenissen. Wie interesse heeft om mee te werken aan de oprichting van een BIN, kan contact zoeken met de dorpsraad via www.dorpsraadbaardegem.be.

© Goeiedag | dinsdag 12 december 2017

Meest gelezen

Lees ook

Kies je regio
Aalst Brabant