87.8Opwijk, Merchtem, Lebbeke, Buggenhout, Londerzeel & Dendermonde

103.9 Pajottenland
Ninove

107.5 Asse, Ternat
Affligem & Liedekerke

NMBS voorziet extra avondtreinen

REGIO - Vanaf volgende week legt de NMBS extra avondtreinen in. Daardoor kunnen inwoners van de Rand langer van en naar Brussel rijden, wat nu zeker 's avonds vaak een probleem is. Treinhaltes in kleinere gemeenten worden opvallend meer bediend. Zo komen er op weekdagen 2 extra avondtreinen tussen Brussel-Zuid en Aalst, waar de trein stopt in de stations van Groot-Bijgaarden, Dilbeek, Sint-Martens-Bodegem, Ternat, Affligem en Liedekerke. Ook in Zellik, Asse, Mollem, Merchtem en Opwijk zullen er 's avonds meer treinen stoppen, dank zij 2 extra avondtreinen van Brussel-Zuid naar Dendermonde en een extra avondtrein van Zottegem naar Dendermonde.

© Goeiedag | donderdag 7 december 2017

Meest gelezen

Lees ook

Kies je regio
Aalst Brabant