87.8Opwijk, Merchtem, Lebbeke, Buggenhout, Londerzeel & Dendermonde

103.9 Pajottenland
Ninove

107.5 Asse, Ternat
Affligem & Liedekerke

Inbrekers viseren materiaal in bestelwagens

AFFLIGEM / DILBEEK / Ternat - In Dilbeek, Affligem en Ternat viseren inbrekers de jongste dagen vooral bestelwagens en vrachtvoertuigen. Ze gaan er aan de haal met het materiaal dat ze in die voertuigen vinden. De politie heeft het over een ware plaag. Gisterenochtend hadden inbrekers het gemunt op bestelwagens langs de Ninoofsesteenweg in Schepdaal en eerder deze week waren er gelijkaardige inbraken in bestelwagens en vrachtvoertuigen langs de Assesteenweg en de Esdoornstraat in Ternat en langs de Potaardestraat in Affligem. Het is voorlopig nog onduidelijk of er een verband bestaat tussen al deze inbraken. De politie onderzoekt de zaak.

© Goeiedag | donderdag 7 december 2017

Meest gelezen

Lees ook

Kies je regio
Aalst Brabant