87.8Opwijk, Merchtem, Lebbeke, Buggenhout, Londerzeel & Dendermonde

103.9 Pajottenland
Ninove

107.5 Asse, Ternat
Affligem & Liedekerke

Lennik bezorgd over betalend parkeren aan Ternats station

Lennik / Ternat - Na Dilbeek maakt ook de gemeente Lennik zich zorgen over de gevolgen van de invoering van het systeem van betalend parkeren aan het station van Ternat. Lennik zal een brief sturen naar het gemeentebestuur van Ternat. Het was raadslid Lien De Slagmeulder die tijdens de jongste gemeenteraad aandrong op maatregelen inzake het betalend parkeren aan het station van Ternat. In Ternat moeten treinreizigers met een abonnement voortaan 1,5 euro per dag betalen. Voor reizigers zonder een abonnement is dat zelfs 6,5 euro per dag.

© Goeiedag | woensdag 6 december 2017

Meest gelezen

Lees ook

Kies je regio
Aalst Brabant