87.8Opwijk, Merchtem, Lebbeke, Buggenhout, Londerzeel & Dendermonde

103.9 Pajottenland
Ninove

107.5 Asse, Ternat
Affligem & Liedekerke

Twintiger veroordeeld die Wilfried Bogaerts uit Asse doodreed

Asse - De 28-jarige man die motorrijder Wilfried Bogaerts (49) uit Asse doodreed werd gisteren veroordeeld tot een celstraf van drie jaar, waarvan de helft met uitstel. Bovendien kreeg hij ook een rijverbod van vijf jaar opgelegd en een boete van 3.000 euro. Toen de twintiger de 49-jarige man uit Asse doodreed in Ichtegem had hij 2,05 promille alcohol in zijn bloed. Een jaar eerder werd hij ook al eens veroordeeld voor een ongeval onder invloed. De doodrijder verliet met de tranen in de ogen de rechtbank in aanwezigheid van zijn advocaat en moeder.

© Goeiedag | dinsdag 5 december 2017

Meest gelezen

Lees ook

Kies je regio
Aalst Brabant