87.8Opwijk, Merchtem, Lebbeke, Buggenhout, Londerzeel & Dendermonde

103.9 Pajottenland
Ninove

107.5 Asse, Ternat
Affligem & Liedekerke

Paardenstoeterij op voormalige champignonkwekerij in Merchtem

Merchtem - In de Osselstraat in Merchtem moet de voormalige champignonkwekerij plaats ruimen voor een gloednieuwe stoeterij. Paardenfokker Marc Dieleman uit Wemmel wil er een gebouw van 4.000 vierkante meter groot bouwen dat plaats biedt aan tachtig paarden. De gemeente Merchtem verzet zich echter tegen de plannen. Volgens burgemeester Eddie De Block is dit niet de juiste locatie voor dergelijk grootschalig project. Hij vreest vooral het vele verkeer op de Oude Dendermondsebaan waar geen verlichting is.

© Goeiedag | maandag 4 december 2017

Meest gelezen

Lees ook

Kies je regio
Aalst Brabant