87.8Opwijk, Merchtem, Lebbeke, Buggenhout, Londerzeel & Dendermonde

103.9 Pajottenland
Ninove

107.5 Asse, Ternat
Affligem & Liedekerke

Lennik is problemen Bpost beu

Lennik - De gemeente Lennik overweegt juridische stappen tegen Bpost. Aanleiding is een hele reeks klachten over niet of te laat bediende post. Soms gebeurt het dat inwoners een week lang geen post krijgen. Inwoners krijgen zelfs aanmaningen in de bus voor het betalen van facturen die ze nooit ontvingen. Burgemeester Irina De Knop spoort alle Lennikenaren aan om hun klachten kenbaar te maken bij de gemeente. Lennik nam intussen ook al een advocaat onder de arm. Bovendien schreef de gemeente ook al een brief naar de post, maar die werd nooit beantwoord.

© Goeiedag | maandag 4 december 2017

Meest gelezen

Lees ook

Kies je regio
Aalst Brabant