87.8Opwijk, Merchtem, Lebbeke, Buggenhout, Londerzeel & Dendermonde

103.9 Pajottenland
Ninove

107.5 Asse, Ternat
Affligem & Liedekerke

Gratis parkeren op zaterdag in Asse

Asse - In Asse besliste het gemeentebestuur om tijdens de eindejaarsperiode op vier zaterdagen gratis parkeren toe te laten. Inwoners en bezoekers kunnen gratis parkeren op 16, 23 en 30 december, en op 6 januari. Die dagen zullen er stickers aangebracht worden op de parkeerautomaten. De maatregel zal ook via pamfletten bekendgemaakt worden. Tegelijk wordt de betalende parkeerzone uitgebreid met een nieuwe parking in de Prieelstraat in Asse, op de plaats waar vroeger het postkantoor stond. Deze maand mag hier nog gratis geparkeerd worden. Vanaf 1 januari gelden dezelfde tarieven als op de parkings op de Hopmarkt en in de Nieuwstraat te Asse.

© Goeiedag | maandag 4 december 2017

Meest gelezen

Lees ook

Kies je regio
Aalst Brabant