87.8Opwijk, Merchtem, Lebbeke, Buggenhout, Londerzeel & Dendermonde

103.9 Pajottenland
Ninove

107.5 Asse, Ternat
Affligem & Liedekerke

Tiener uit Dilbeek betrokken bij Brusselse rellen

DILBEEK - Het parket van Halle-Vilvoorde heeft een jeugdrechter gevorderd voor een minderjarige die betrokken was bij de rellen aan het Muntplein op 15 november. Het gaat om een jongen van 15 uit Dilbeek, die al gekend was bij het parket. De minderjarige jongen kon worden geïdentificeerd aan de hand van camerabeelden. Op die beelden is te zien hoe de tiener uit Dilbeek een verkeersbord en een dranghek in de richting van de politie gooit en de ruiten van een wagen, een winkel en een bibliotheek vernielt. Het parket vraagt de plaatsing van de jongen in een gesloten instelling wegens gewapende weerspannigheid in bende, vernieling in bende, beschadiging van een voertuig dat nog rijvaardig was en illegale wapendracht.

© Goeiedag | zaterdag 2 december 2017

Meest gelezen

Lees ook

Kies je regio
Aalst Brabant