87.8Opwijk, Merchtem, Lebbeke, Buggenhout, Londerzeel & Dendermonde

103.9 Pajottenland
Ninove

107.5 Asse, Ternat
Affligem & Liedekerke

Vrouw uit Kobbegem stierf door verstikking

KOBBEGEM - In Asse onderzoekt het parket het verdacht overlijden van een 66-jarige vrouw in deelgemeente Kobbegem. Afgelopen woensdag werd de vrouw dood aangetroffen in haar woning. De man van de overleden vrouw ligt in het ziekenhuis en is intussen ondervraagd. Het parket zegt dat er aanwijzingen zijn dat het slachtoffer door verstikking om het leven kwam. De man werd door de onderzoeksrechter onder aanhoudingsbevel geplaatst op verdenking van doodslag. Dinsdag beslist de raadkamer of zijn aanhouding al dan niet bevestigd wordt.

© Goeiedag | zaterdag 21 oktober 2017

Meest gelezen

Lees ook

Kies je regio
Aalst Brabant