87.8Opwijk, Merchtem, Lebbeke, Buggenhout, Londerzeel & Dendermonde

103.9 Pajottenland
Ninove

107.5 Asse, Ternat
Affligem & Liedekerke

Spitsstrook van Groot-Bijgaarden tot Affligem in 2018

AFFLIGEM / GROOT-BIJGAARDEN / Ternat - De aangekondigde aanleg van een spitsstrook op de E40 tussen Groot-Bijgaarden en Affligem komt er in de zomer van 2018. De spitsstrook wordt enkel aangelegd in de richting van Oostende en zal lopen van aan het tankstation in Groot-Bijgaarden tot aan het op- en afrittencomplex in Affligem. Volgens de huidige planning zal het eerste stuk van de spitsstrook, dat loopt van Groot-Bijgaarden tot het op- en afrittencomplex van Ternat opengesteld worden in 2020. Het tweede stuk, van Ternat tot Affligem, is voorzien voor 2021.

© Goeiedag | vrijdag 20 oktober 2017

Meest gelezen

Lees ook

Kies je regio
Aalst Brabant