87.8Opwijk, Merchtem, Lebbeke, Buggenhout, Londerzeel & Dendermonde

103.9 Pajottenland
Ninove

107.5 Asse, Ternat
Affligem & Liedekerke

David De Freyne nieuwe N-VA fractieleider in Dilbeek

DILBEEK - David De Freyne is de nieuwe N-VA fractieleider in Dilbeek. Hij kreeg de fakkel door van Jan Erkelbout die de taak vijf jaar op zich nam. David De Freyne was vroeger al zes jaar voorzitter van N-VA. Hij bouwde de partij in Dilbeek uit van mini-partij tot grote speler. Daarbij stond hij op de verkiezingslijst in 2012 enkele mooie plaatsen af aan nieuwkomers. Jan Erkelbout zal zich concentreren op de grote veranderingen die zich in de Dilbeekse Savio-buurt aankondigen. Het komende jaar zal hij ook werken aan de verkiezingscampagne van N-VA Dilbeek.

© Goeiedag | woensdag 18 oktober 2017

Meest gelezen

Lees ook

Kies je regio
Aalst Brabant