87.8Opwijk, Merchtem, Lebbeke, Buggenhout, Londerzeel & Dendermonde

103.9 Pajottenland
Ninove

107.5 Asse, Ternat
Affligem & Liedekerke

Farys werkt langs Gentsesteenweg in Asse

Asse - Gisteren is Farys van start gegaan met de voorafgaande fase van de reliningswerken op de Gentsesteenweg in Asse. Er zullen twee sonderingen worden uitgevoerd in functie van het opzoeken van diverse nutsleidingen. De werken situeren zich aan de onpare zijde van de Gentsesteenweg, waarbij de beide rijrichtingen d.m.v. asverschuivingen in dienst gehouden worden. De werkzaamheden zijn onder voorbehoud van goede weersomstandigheden afgerond op dinsdag 17 oktober 2017. Tijdens de werkzaamheden blijft de drinkwatervoorziening gegarandeerd.

© Goeiedag | donderdag 12 oktober 2017

Meest gelezen

Lees ook

Kies je regio
Aalst Brabant