87.8Opwijk, Merchtem, Lebbeke, Buggenhout, Londerzeel & Dendermonde

103.9 Pajottenland
Ninove

107.5 Asse, Ternat
Affligem & Liedekerke

Vorkheftruck en bus van De Lijn botsen te Pamel

PAMEL - Een lijnbus en een vorkheftruck botsten tegen elkaar in de Brusselstraat in Pamel. De chauffeur van De Lijn kwam uit de richting van Liedekerke, toen de bestuurder van een vorkheftruck plots een oprit wilde verlaten. De vorken van de heftruck raakten de voorruit van de bus en schuurden vervolgens de hele flank. Zowel de ramen, deuren en een televisiescherm werden volledig vernield. Op het ogenblik van het ongeval in Pamel was er maar 1 passagier aanwezig op de bus. De vrouw kreeg glasscherven in het gezicht en werd voor een controle overgebracht naar het ziekenhuis. De buschauffeur en de bestuurder van de vorkheftruck raakten niet gewond.

© Goeiedag | maandag 9 oktober 2017

Meest gelezen

Lees ook

Kies je regio
Aalst Brabant