87.8Opwijk, Merchtem, Lebbeke, Buggenhout, Londerzeel & Dendermonde

103.9 Pajottenland
Ninove

107.5 Asse, Ternat
Affligem & Liedekerke

Valentino wint Pluim voor innovatief ondernemerschap

AFFLIGEM - Zaterdagavond won Valentino Chocolatier de Pluim voor vrij en innovatief ondernemerschap tijdens De Mooiste Nacht in Affligem. Met de onderscheiding wil de organisatie aantonen dat vrijheid tot vooruitgang leidt. Schrijfster Emmy Geyskens won de prijs voor vrijheid van denken en de Sint-Antoniusgilde Essene kreeg de pluim voor vrijheid van vereniging. Het publiek kon intussen genieten van optredens van Christoff, Lindsay en Willy Sommers. De opbrengst van de avond gaat naar de vzw Spina Bifida en Hydrocephalus of waterhoofd. Spina Bifida is een aangeboren aandoening die zich kenmerkt door het niet sluiten van een of meerdere wervels.

© Goeiedag | maandag 9 oktober 2017

Meest gelezen

Lees ook

Kies je regio
Aalst Brabant