87.8Opwijk, Merchtem, Lebbeke, Buggenhout, Londerzeel & Dendermonde

103.9 Pajottenland
Ninove

107.5 Asse, Ternat
Affligem & Liedekerke

Opnieuw geen bouwvergunning voor Eurostadion?

GRIMBERGEN - Opnieuw slecht nieuws voor het Eurostadion. De stedenbouwkundige ambtenaar van de provincie Vlaams-Brabant heeft een negatief advies uitgebracht voor de bouw ervan. Dat heeft RINGtv vernomen. Bouwheer Ghelamco probeert via de provincie alsnog een bouwvergunning te krijgen, nadat de gemeente Grimbergen geweigerd had om er één te geven. In het provinciehuis in Leuven vond gisteren achter gesloten deuren een hoorzitting plaats over het Eurostadion. Volgende week donderdag beslist de deputatie Vlaams-Brabant of Ghelamco in beroep alsnog een bouwvergunning krijgt. Als het van de stedenbouwkundige ambtenaar van de provincie afhangt, is het antwoord negatief. Naast een bouwvergunning heeft Ghelamco trouwens ook nog altijd geen milieuvergunning.

© Goeiedag | vrijdag 11 augustus 2017

Meest gelezen

Lees ook

Kies je regio
Aalst Brabant