87.8Opwijk, Merchtem, Lebbeke, Buggenhout, Londerzeel & Dendermonde

103.9 Pajottenland
Ninove

107.5 Asse, Ternat
Affligem & Liedekerke

Grimbergen wil mobiele camera inzetten tegen sluikstorten

GRIMBERGEN - In Grimbergen wil het gemeentebestuur een mobiele camera inschakelen om het sluikstort in de wijk Populierendal aan te pakken. Aangezien de wijk al enkele maanden moeilijk bereikbaar is door werken, moeten de inwoners hun huisvuil verzamelen aan een ophaalpunt. Maar ook sluikstorters hebben dat ophaalpunt intussen ontdekt. De berg afval zwelt er aan. Vandaag moet uit een werfvergadering blijken of de huisvuilophaling weer deur-aan-deur kan gebeuren, het ophaalpunt wordt in dat geval weggehaald.

© Goeiedag | woensdag 9 augustus 2017

Meest gelezen

Lees ook

Kies je regio
Aalst Brabant