87.8Opwijk, Merchtem, Lebbeke, Buggenhout, Londerzeel & Dendermonde

103.9 Pajottenland
Ninove

107.5 Asse, Ternat
Affligem & Liedekerke

Werken aan sportcomplex van Londerzeel gestart

LONDERZEEL - Gisteren is NV Sportoase gestart met de renovatie- en nieuwbouwwerken aan het sportcomplex in Londerzeel. In een eerste fase zullen vooral voorbereidende werken plaatsvinden. Eind augustus vangen de grote afbraakwerken aan. De NV Sportoase zal het zwembad en de sporthal in de Lijsterstraat renoveren en er ook een nieuwe bijkomende sporthal bouwen. Het actiecomité ‘Zwembad’ voerde tevergeefs een juridische strijd maar de planning liep daardoor wel vertraging op. De werken aan het sportcomplex zullen ongeveer anderhalf jaar duren.

© Goeiedag | dinsdag 8 augustus 2017

Meest gelezen

Lees ook

Kies je regio
Aalst Brabant