87.8Opwijk, Merchtem, Lebbeke, Buggenhout, Londerzeel & Dendermonde

103.9 Pajottenland
Ninove

107.5 Asse, Ternat
Affligem & Liedekerke

Kerk van Pamel gesloten door vallende baksteen

PAMEL - De kerk van Pamel is sinds vorige week afgesloten uit veiligheidsoverwegingen. De vieringen zijn voor onbepaalde tijd verplaatst naar de kerk van Ledeberg. Pamel ontsnapte op vrijdag 28 juli aan een drama. Ongeveer een half uur voor een trouwpartij viel een halve baksteen uit het plafondgewelf van de linkse zijbeuk pardoes op een van de stoelen. Om geen enkel risico te nemen, werd de kerk van Pamel voorlopig afgesloten. Monumentenwacht kwam intussen ter plaatse om de toestand op te meten. Wanneer de kerk van Pamel kan heropenen, blijft voorlopig koffiedik kijken.

© Goeiedag | dinsdag 8 augustus 2017

Meest gelezen

Lees ook

Kies je regio
Aalst Brabant