87.8Opwijk, Merchtem, Lebbeke, Buggenhout, Londerzeel & Dendermonde

103.9 Pajottenland
Ninove

107.5 Asse, Ternat
Affligem & Liedekerke

Werken aan station Vilvoorde achter op schema?

VILVOORDE - Volgens het stadsbestuur van Vilvoorde lopen de renovatiewerken aan het station al enkele maanden vertraging op. Anderhalf jaar geleden begon de hoognodige opknapbeurt aan het verouderde station van Vilvoorde. Onder meer de perrons krijgen een facelift en er komt een onderdoorgang met vaste trappen, roltrappen en liften. Een grootschalige operatie die zo'n 7 jaar in beslag zal nemen. Burgemeester Bonte wil nu zo snel mogelijk rond de tafel met de NMBS en Infrabel om een oplossing te vinden. Bij de NMBS luidt het dat de streefdatum gehaald zal worden. De huidige werken aan perron 5 en 6 aan de achterkant van het station zullen volgens de NMBS zoals voorzien eind dit jaar afgerond zijn. Daarna wordt er gestart aan de voorkant.

© Goeiedag | zaterdag 20 mei 2017

Meest gelezen

Lees ook

Kies je regio
Aalst Brabant