87.8Opwijk, Merchtem, Lebbeke, Buggenhout, Londerzeel & Dendermonde

103.9 Pajottenland
Ninove

107.5 Asse, Ternat
Affligem & Liedekerke

Opnieuw negatief advies voor Eurostadion

GRIMBERGEN - De milieuvergunningscommissie van de provincie Vlaams-Brabant adviseert de deputatie om de milieuvergunning voor het Eurostation op parking C in Grimbergen te weigeren. Het advies is niet bindend, maar weegt doorgaans wel zwaar door in de beslissing van de provincie. Op 3 van de 12 elementen gaf de commissie een negatief advies: verkeersdrukte, luchtvervuiling en inpassing van het project op parking C. De commissie is van oordeel dat het Eurostadion de leefbaarheid van de woongebieden in de buurt in het gedrang brengt. Ten laatste op 8 juni moet de deputatie beslissen over de milieuvergunning.

© Goeiedag | zaterdag 20 mei 2017

Meest gelezen

Lees ook

Kies je regio
Aalst Brabant