87.8Opwijk, Merchtem, Lebbeke, Buggenhout, Londerzeel & Dendermonde

103.9 Pajottenland
Ninove

107.5 Asse, Ternat
Affligem & Liedekerke

Werkstraf voor twintiger uit Teralfene

AFFLIGEM - Een 28-jarige man uit Teralfene is veroordeeld tot een werkstraf van 200 uur. Op 15 augustus 2016 waren meerdere jongeren bij hem thuis samengekomen om te genieten van het zonnetje. De drank vloeide er rijkelijk en ook drugs werden niet geschuwd. Tussen de feestvierders ook enkele jongeren uit Lede, waarvan er twee die avond vloeibare GLB probeerden. Niet veel later verloren ze het bewustzijn. Ze werden vervolgens meteen naar het ASZ in Aalst gebracht. De 2 jongemannen belandden vervolgens in een coma. De beklaagde had hen de zeer gevaarlijke drug GLB aangeboden en werd daarvoor veroordeeld.

© Goeiedag | vrijdag 19 mei 2017

Meest gelezen

Lees ook

Kies je regio
Aalst Brabant