87.8Opwijk, Merchtem, Lebbeke, Buggenhout, Londerzeel & Dendermonde

103.9 Pajottenland
Ninove

107.5 Asse, Ternat
Affligem & Liedekerke

Verkoop Bpost gebouw in Dilbeek eindelijk rond

DILBEEK - Het heeft enige tijd geduurd maar de verkoop van de Bpost gebouwen in het centrum van Dilbeek zal de komende weken helemaal worden afgerond. De identiteit van de koper is niet bekend. De uiteindelijke vraagprijs voor het oude postkantoor langs de Baron R. de Vironlaan lag op 1,5 miljoen euro. Op het andere pand op de campus, dat uitkomt op de Ninoofsesteenweg, werd een prijskaartje van 960.000 euro geplakt. Bpost zette de gebouwen langs al begin 2014 officieel te koop. Het postkantoor verhuisde toen naar de huidige vestiging, een voormalige videotheek langs de N8. Het logistieke gedeelte dat in Dilbeek gevestigd was, trok naar een veel groter logistiek platform in Ternat.

© Goeiedag | vrijdag 19 mei 2017

Meest gelezen

Lees ook

Kies je regio
Aalst Brabant