87.8Opwijk, Merchtem, Lebbeke, Buggenhout, Londerzeel & Dendermonde

103.9 Pajottenland
Ninove

107.5 Asse, Ternat
Affligem & Liedekerke

Inhaalverbod op Brusselsesteenweg in Lebbeke

Lebbeke / Opwijk - De gemeente Lebbeke wil een inhaalverbod invoeren op de Brusselsesteenweg tussen de Lange Breestraat en de grens met Opwijk. Iets verderop, namelijk richting centrum op Opwijks grondgebied, begint een inhaalverbod. De buurgemeente wou graag dit inhaalverbod verlengen tot aan de grens met Lebbeke. Het gaat om 150 meter, waar tot nu toe wel mag ingehaald worden. De gemeente Opwijk heeft ondertussen met het voorstel ingestemd. Het inhaalverbod loopt nu vanaf de Lange Breestraat in Lebbeke tot de Dendermondsesteenweg in Opwijk. De maatregel heeft betrekking op een weg, waarover het Agentschap van Verkeer en Wegen het beheer heeft.

© Goeiedag | vrijdag 19 mei 2017

Meest gelezen

Lees ook

Kies je regio
Aalst Brabant