87.8Opwijk, Merchtem, Lebbeke, Buggenhout, Londerzeel & Dendermonde

103.9 Pajottenland
Ninove

107.5 Asse, Ternat
Affligem & Liedekerke

Bedrijf verdeelt per abuis 10.000 Franstalige folders in Dilbeek

DILBEEK - Bij Wilink Real Estate zitten ze met de handen in het haar. Door een menselijke fout werden in Dilbeek per ongeluk 10.000 Franstalige folders rondgestuurd over een infosessie van het bedrijf. Dat Wilink niet van 'slechte wil' was bewijst de inhoud van de Franstalige folders. Hierin worden de inwoners uitgenodigd voor een infosessie in Ath-Ghislenghien. De bewuste folders hadden dus in die regio moeten verdeeld worden. Het bedrijf zal volgende week nieuwe folders laten bussen in Dilbeek voor een infosessie in Brasserie Bijgaarden.

© Goeiedag | vrijdag 19 mei 2017

Meest gelezen

Lees ook

Kies je regio
Aalst Brabant