87.8Opwijk, Merchtem, Lebbeke, Buggenhout, Londerzeel & Dendermonde

103.9 Pajottenland
Ninove

107.5 Asse, Ternat
Affligem & Liedekerke

Ongure mannen op pad in Asse

Asse - Gisteravond rond 17.30 uur betraden 2 mannen de winkel ‘Salsa Jeans’ in De Vironstraat in Asse. Ze deden zich voor alsof ze gestuurd waren door het gemeentebestuur van Asse en brachten een vage uitleg over cadeaubonnen. De heren visten naar allerlei gegevens, ook bankgegevens. De eigenares werd wantrouwig en stuurde deze mannen wandelen. Ze lieten geen kaartje na en weigerden zich persoonlijk te identificeren. Iets later werden deze mannen gespot terwijl ze een oudere dame op straat aanspraken, maar zodra omstaanders hier notie van kregen, zetten de mannen hun weg verder. De gemeente Asse roept alle burgers om steeds voorzichtig te zijn met persoonlijke gegevens. Als u vermoedt dat u met deze mannen te maken krijgt, gelieve dan onmiddellijk contact op te nemen met de lokale politie.

© Goeiedag | donderdag 18 mei 2017

Meest gelezen

Lees ook

Kies je regio
Aalst Brabant