87.8Opwijk, Merchtem, Lebbeke, Buggenhout, Londerzeel & Dendermonde

103.9 Pajottenland
Ninove

107.5 Asse, Ternat
Affligem & Liedekerke

Uniek radionetwerk met sterke lokale verankering

Goeiedag radio staat 24/24 garant voor betrouwbare regionale informatie in combinatie met een zorgvuldig geselecteerd muziekaanbod. Regionale nieuwsbulletins, live sportverslaggeving en regionale duidingsprogramma’s zorgen voor een sterke lokale binding met de luisteraar.

Maar ook het nationaal en internationaal nieuws, verzorgd door het persagentschap Belga, zorgt ieder uur voor een up-to-date nieuwsaanbod.

Dit alles in combinatie met een selectie van alleen de beste muziek uit de eighties, nighties, nillies en van vandaag. Goeiedag staat garant voor kwaliteit en een unieke sound met exclusieve lokale content en acties kortom een pure beleving de hele dag door.

Maar ook live uitzendingen op locatie tijdens regionale evenementen zoals muziekfestivals, braderijen, sportevents en andere... zorgen voor een unieke binding met de luisteraar.

Goeiedag

Goeiedag media

Goeiedag is uitgegroeid tot een volwaardige aanbieder van lokale journalistieke media. We bieden vandaag een compleet media aanbod binnen een regionale geografische regio.

Goeiedag is actief op de markt van de gratis huis aan huis magazines, online nieuwssites en regionale radio. Goeiedag zet sterk in op kwalitatief en betrouwbaar regionaal nieuws. Dit is de rode draad van ons media aanbod. Mensen zijn altijd meer geïnteresseerd in wat zich onder de kerktoren van hun dorp of stad afspeelt.

Door de grote mate van herkenning bij de mensen heeft regionaal en lokaal nieuws een zeer grote impact als het gaat om naambekendheid en doeltreffendheid. Een ervaren redactie brengt dagelijks een gevarieerd aanbod aan lokaal nieuws en vaste rubrieken met extra aandacht voor het verenigings- en sportgebeuren.

Playlist

Live playlist

Volg ons!

Kies je regio
Aalst Brabant