Jubileumboek 100 jaar Eendracht Aalst

Geschreven op 23 mei 2019

Aalst, 22 mei – Eendracht Aalst, het is en blijft een club met een lange en rijke geschiedenis. Met ontzettend hoge toppen, maar ook enkele diepe dalen. Op 25 juni dit jaar viert ‘den Iendracht’ zijn 100-jarig bestaan. Ter gelegenheid van deze bijzondere gebeurtenis brengt uitgeverij Borgerhoff & Lamberigts dit najaar een jubileumboek uit.

In het boek worden zowel de pieken als dalen van de club in het licht gezet. Het is redelijk uniek dat een voetbalploeg ook laat schrijven over de verschillende schandalen en dieptepunten. Het boek zal dus een zeer eerlijke en volledige kijk geven op de clubgeschiedenis.

De schrijver van het boek is HLN-sportjournalist en clubwatcher Jan Van Lijsebeth. Hij zal, met ondersteuning van de clubhistorici onder de supporters, de geschiedenis van Eendracht Aalst zo eerlijk en volledig mogelijk weergeven.


© PJ De Croock, v.l.n.r. Wim De Bock, Dirk Adriaenssens, Jan Van Lijsebeth

“Het boek zal een echt salontafelboek zijn. Een mooie hardcover van 256 pagina’s in full colour. Het wordt een uniek collectorsitem voor iedereen die de club een warm hart toedraagt. Kortom, een stijlvol naslagwerk”. Aldus Wim De Bock, uitgever bij Borgerhoff & Lamberigts.

Het boek komt uit rond december en zal 35 euro kosten. Bestellen kan via overschrijving naar het rekeningnummer BE21 3631 5949 3403 met als vermelding “Jubileumboek”.

Daarbovenop kan je ook jouw naam in het jubileumboek van Eendracht Aalst vereeuwigen! Voor slechts vijf euro extra kan jouw naam mee de geschiedenis van SC Eendracht Aalst sieren.


Lees ook

Volgend artikel

De Aalsterse 30


Thumbnail
Vorig artikel

Weekendtips #2


Thumbnail
[There are no radio stations in the database]