Schlagernacht in Aalst

Geschreven op 26 april 2019

Goed nieuws voor de polonaiseliefhebbers! Op 11 mei organiseert TV Oost opnieuw de Schlagernacht in het Forum in Aalst.

Ook deze editie zijn de artiesten niet van de minste. Niemand minder dan Bart Kaell komt zeilen, euhm zingen, op de ’19 editie van Schlagernacht. Ook Yves Segers, Garry Hagger en Lindsay zijn van de partij! De blitse nineties-boysband Get Ready komt menig vrouwenhart (opnieuw) veroveren. Ook Sergio is ambiancemaker van dienst! Afsluiten doen we met DJ Sven Ornelis.

Kortom, iedereen die houdt van een stevig feestje is welkom. Trek op 11 mei je dansschoenen aan en geniet van een heerlijke avond vol ambiance, sfeer en muziek. Niet enkel de wilde dansers zijn welkom, maar ook de stille genieters.

Overtuigd? Boek dan zeker jouw ticket op www.schlagernacht.be. Afspraak zaterdagavond in het Forum.


Lees ook

Volgend artikel

De Aalsterse 30


Thumbnail
Vorig artikel

Weekendtips #2


Thumbnail
[There are no radio stations in the database]