Julie Backaert en Tom Van den Driessche winnen Ondernemersaward 2019

Geschreven op 26 april 2019

Broeikas heeft zijn jaarlijkse Ondernemersaward uitgereikt aan Carte Blanche. Julie Backaert en Tom Van den Driessche konden de Aalsterse studenten het meest inspireren en krijgen een jaar lang het label ‘Ondernemer van het jaar’. Niemand minder dan Steven Van Herreweghe en Sara Van Boxstael modereerden het Feest van Ondernemen in Aalst, dat dit jaar volledig in het thema stond van ‘Magie van ondernemen’.

Broeikas is een samenwerking tussen HoGent, Odisee en Stad Aalst. De organisatie zette voor de achtste keer op rij de Ondernemersaward op poten. Dit jaar ging de prijsuitreiking door in CC De Werf. De schouwburg werd voor deze gelegenheid omgetoverd tot een magische plek waar nieuwe plannen gesmeed konden worden.

16 ondernemers

Zestien geëngageerde ondernemers deelden dit jaar hun kennis en ervaring met de jonge generatie. Naast Julie Backaert en Tom Van den Driessche van Carte Blanche behoorden Alex Polfliet van Zero Emission Solutions en Frédéric De Kriek van Buro Project tot de top drie van innovatieve en geëngageerde Aalsterse ondernemers.

“We zijn enorm trots op de erkenning en hadden dit niet verwacht.” zegt een trotste Julie Backaert. “We willen dan ook vooral onze studenten bedanken dat ze ons hebben genomineerd, want zonder hen hadden we hier niet gestaan.”

Naast de Ondernemersaward reikte Broeikas de award van Prille Klimmer uit aan jong-jager Michiel Sonck, het geslepen brein achter Sonck Knives. Deze jonge twintiger uit Aalst oefent een ambacht uit waarbij hij uniek gepersonaliseerde en duurzame messen maakt. Hij slijpt alles wat bot dreigt te worden. Michiel is de ideale prille klimmer en rolmodel in jong ondernemerschap bij wie passie zijn grootste motivator is.

Naast awards die Aalsters ondernemerschap belonen, richt Broeikas graag de schijnwerper op een lokale Gangmaker. Arnoud Van der Straeten, diensthoofd stedelijke bibliotheek Aalst Utopia mocht de award voor ondernemingszin uit handen van Katrien Beulens, Schepen van Economie, ontvangen.

Voor meer informatie kan je terecht op www.broeikas.be.


Lees ook

Volgend artikel

De Aalsterse 30


Thumbnail
Vorig artikel

Weekendtips #2


Thumbnail
[There are no radio stations in the database]