4 mei is het Dag van de Gever!

Geschreven op 25 april 2019

Op zaterdag 4 mei is het Dag van de Gever en dat is de Kringwinkel niet ontgaan. Daarom zet het op die dag alle gevers in de bloemetjes. Opruimcoach Nele Collie geeft zelfs een inspirerende workshop.

Opvallend veel mensen houden nog steeds een lenteschoonmaak in het voorjaar. Dat merken ze ook bij Kringwinkel Teleshop. Heel wat herbruikbare spullen vinden er rond deze periode hun weg naar een tweede leven. Op die manier wordt de afvalberg een pak kleiner gehouden. Daarbovenop geeft het meer dan 90 medewerkers een zinvolle job. Zij halen de spullen op, sorteren het en maken het winkelklaar. Je spullen inleveren heeft dus enkel voordelen!

Op zaterdag 4 mei zetten de Kringwinkels dan ook met plezier alle gevers in de bloemetjes. In de onthaalpunten in Aalst, Lede en Sint-Lievens-Houtem kunnen de gevers zich aan een welgemeende ‘dankjewel’ en aan een kleine attentie verwachten.

Ruim dus op tijd je spullen op en ga op 4 mei zeker eens langs bij de Kringwinkel!

Workshop met opruimcoach

Lenteschoonmaak? Opruimen? Hoor jij het in Keulen donderen of vind je het gewoonweg veel te moeilijk om afscheid te nemen van je spullen? Ga dan zeker naar de workshop van opruimcoach Nele Colle op zaterdag 4 mei.

De workshop staat volledig in het teken van ‘ontspullen’, opruimen en organiseren. Na deze workshop ga je naar huis met veel goesting en praktische tips om opnieuw rust en overzicht te creëren in waar het even zoek was.

De workshop gaat door van 14 uur tot 16 uur in de Kringwinkel Aalst, op Tragel 5. Meer info vind je op https://www.dekringwinkel.be of https://www.nelecolle.be.

Schrijf je dus als de bliksem in en stuur voor 3 mei een mail naar info@teleshop-aalst.be met daarin je naam en de reden waarom jij je spullen aan de Kringwinkel schenkt. Snel wezen is de boodschap, want de plaatsen zijn beperkt.


© Pieterjan De Croock


Lees ook

Volgend artikel

De Aalsterse 30


Thumbnail
Vorig artikel

Weekendtips #2


Thumbnail
[There are no radio stations in the database]