Lenteschoonmaak in Onegem

Geschreven op 8 april 2019

Aalst, 8 april 2019 – De grachten en bermen van Onegem liggen er weer proper bij, want de bewoners hielden op zaterdag een grote opruimactie. Over een afstand van amper 2 kilometer verzamelden ze maar liefst 21 vuilniszakken.

De bewoners verzamelden in totaal maar liefst 21 vuilniszakken.

Onder het verzamelde afval bevonden zich zelfs medicijnen, volle pampers en oud ijzer. Lieve Bequé verklaart het volgende; ‘Het is hier echt dweilen met de kraan open. Triest in zo’n mooi stukje natuur, geliefd bij wandelaars en fietsers. We hopen dat we met deze actie de vele voorbijgangers toch wat tot nadenken hebben aangezet.’


Lees ook

Volgend artikel

De Aalsterse 30


Thumbnail
Vorig artikel

Weekendtips #2


Thumbnail
[There are no radio stations in the database]